Renovations udvalget  består af 13 personer, som skifter til at afhente skrald i foreningen, udvalget er fritaget for fællesarbejde som afvikles 3 gange i sæsonen.

Hvis der opstået problemer ang. skrald eller du evt. har en godide skal du kontakte skarlde formanden Jørgen Grenaae Øster Hanevad have 64 på beerdriver@gmail.com eller på 26258419.
Eller du kan skrive en kommentar forneden.

Hvis du evt er interesseret i at køre skrald, kan du ligeledes kontakte skralde formanden.

Du kan også selv aflevere skrald bagved Legepladsen, der stå vores affaldscontaineren, der hænger en kode lås som du kan få udleveret af skrald formanden, eller naboen.

Se kørselsesplanen – Skraldekørsel ude til højre.

Til en oplysning har bestyrelsen ikke noget med Renovationsudvalget at gøre, udvalget er selv ansvarlig med afviklingen af kørselsen samt at stille hold, igen kontakt skarlde formanden.

Mvh

Skarlde Formanden

Jørgen Grenaae – Skralde Formand

Skraldekørelse

Køre i hele sæsonen de starter på Søndag den 05.04.15

Renovations udvalget  består af 13 personer, som skifter til at afhente skrald i foreningen, udvalget er fritaget for fællesarbejde som afvikles 3 gange i sæsonen.

Hvis der opstået problemer ang. skrald eller du evt. har en godide skal du kontakte skralde formanden Jørgen Grenaae Øster Hanevad have 64 på beerdriver@gmail.com eller på 26258419.
Eller du kan skrive en kommentar forneden.

Hvis du evt er interesseret i at køre skrald, kan du ligeledes kontakte skralde formanden.

Du kan også selv aflevere skrald bagved Legepladsen, der stå vores affaldscontaineren, der er kode lås på, og koden er den samme som grøntpladsen.
2740
Til en oplysning har bestyrelsen ikke noget med Renovationsudvalget at gøre, udvalget er selv ansvarlig med afviklingen af kørselsen samt at stille hold.
igen kontakt skarlde formanden.

Mvh

Skarlde Formanden

3 Comments
 1. kim

  Hej Skraldformand

  Det er skide godt planlagt:-)
  mvh
  Kim VH 49

 2. Michael

  Hej Jørgen
  Er der ændret kode på containeren? 2740 kunne jeg ikke få til at virke sidst jeg prøvet for en uges tid siden.
  MVH
  Michael ØH 11

 3. Jakob

  Jeg kan heller ikke få låsen til at åbne med kode 2740!!!

  Med venlig hilsen
  Jakob VH23

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit