Vi har fået nye vejnavne / nummer i foreningen, derfor vil vi gerne have at du skriver din nye adresse i foreningen samt dit nye havenummer.

 

* Skal udfyldes
6 Comments
 1. Anders Løvgreen

  Kære Bestyrelse

  I vores have (VH nr. 19) har en kloak-fagmand konstateret, at vores brønd ikke er gravet dyb nok til, at tilslutning kan finde sted. Efter fagmandens bedømmelse er der dels ikke gravet langt nok ned og dels ikke taget højde for, at brønden er sat på en mindre forhøjning i forhold til huset.

  Mit spørgsmål er, om I vil tage kontakt til Gundsø og forholde dem problemet samt bede dem komme med en løsning? Jeg talte med Ole i går til fællesarbejde/standerhejsning, og han mente at det var bestyrelsen, der skulle rette henvendelse. Ellers gjorde jeg det naturligvis gerne selv, så I ikke skal have ekstra bøvl.

  Det vil være skønt, om I kan hjælpe. Jeg er desværre på arbejde til kl. ca. 20 i aften den 4. maj, hvor I har åbent hus, så jeg kan ikke komme ud forbi i dag.

  Pft. og vh.
  Anders Løvgreen

 2. jonas møllenborg

  Ved haveslag, kan der benyttes mobilPay på selve overdragelsen eller skal penge overføres inden? Er I med helt fremme eller hvordan med det?
  Hilsen Jonas

  • admin

   Vi helst have at du bruger Bank overførelse.
   I nød kan det mobilpay bruges.. hvis man sidder i Foreningshuset og har glemt et beløbe evt. glemt at afregne fællesarbejde m.m kan man bruge Mobilepay, men ikke ved hus handel der bruges flg. 5470 1182343 – Nykredit.
   /Bestyrelsen

 3. Kirsti Boss

  Kære bestyrelse.

  Hvordan søger man om dispensation til udsættelse af kloakering? Har i en standard-formular, eller er det en specifik instans ved kommunen, som man skal have fat i?

  Mvh. Kirsti, Vester Hanevad 37.

 4. Kim Hamann

  Hej Kirsti

  Du søger på mail hanevadsholm@gmail.com – derefter sender vi det til Ballerup Kommune..
  HUSK at vi skal have det lavet senest den 1 maj hvor foreningen åbner for ny sæson.
  /Kim

 5. Lisa Nielsen

  Kære bestyrelse og byggeudvalg

  I har bedt os om at lave nye tegninger af vores hus inden 1. oktober – og har i nyhedsbrevet bedt om at man bruger vedlagte milimeterpapir. Men jeg kan ikke se det er nogen vedhæftede filer – og kan heller ikke finde det på hjemmesiden. Måske har I afleveret det i postkasserne? Jeg har desværre ikke været i kolonihaven siden nyhedsbrevet er udkommet.

  I henviser desuden til en byggevejledning, som jeg heller ikke kan se.

  Kan I opklare “mysteriet”?

  Hilsen
  Lisa

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit